Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Sammen gør vi en forskel

Fra alle vores arbejdspladser i kommunen har vi indsamlet historier om det daglige arbejde, vores dygtige medarbejdere hver dag udfører. Vi kalder historierne for DNA-fortællinger, da de udfolder - og giver liv til - vores DNA og kaster lys over vores måde at arbejde på, tænke på og finde løsninger på. Fortællingerne bruges nemlig til at beskrive et nyt ledelsesgrundlag i kommunen.

I vores DNA finder du både humor, vilje, lyst til samarbejde og ikke mindst HEDEKRAFT, der er helt særligt for vores område. I Ikast-Brande får vi idéer til at spire, løsninger til at gro og drømme til at blive til virkelighed - og vi gør det sammen.

Vi håber, du har lyst til at læse med. 

Se mere om kommunens DNA-fortællinger her

 

 

 Billede af forsiden af 'DNA-fortællinger'

 

  

 

 

  

 

 

 DNA-sammenervi 

 

 

 

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.