Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Besøg fra Canada

Ikast-Brande Kommunes daginstitutioner inspirerer Canada

Professor Monica Lysack fra Sheridan College i Canada kommer på besøg, for at blive inspireret af det vi kan på børnepasningsområdet i Danmark, og især i Ikast-Brande Kommune.

Monica Lysack forsker i, hvordan man i Canada kan styrke kommunernes rolle på dagtilbudsområdet, og undersøger i den forbindelse politikker og pædagogisk praksis her i kommunen. Hun vil være på besøg i to dage i efterårsferien, hvor hun sammen med to medarbejdere fra dagtilbudsområdet skal besøge nogle daginstitutioner.

Besøget er kommet i stand på baggrund af en international konference i København sidste år, hvor udviklingskonsulent Heidi Bak Nielsen fra Ikast-Brande Kommunes Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) mødte den canadiske professor.

- Jeg mødte Monica på konferencen, hvor vi skulle præsentere vores projekt PotentialeProfilen. Hun synes, det kunne være spændende at høre mere om PotentialeProfilen og de andre tiltag på dagtilbudsområdet i vores kommune, fortæller Heidi Bak Nielsen.

Det er endnu ikke fastlagt hvordan det videre samarbejde kommer til at foregå, men det bliver finpudset i løbet af de næste par uger.

- Lige nu er vi ved at tage de første skridt til noget, der forhåbentlig bliver et godt samarbejde mellem Ikast-Brande Kommune og Monica Lysack. Vi har fået en spændende mulighed for at få nogle helt nye og anderledes vinkler på vores arbejde med den pædagogiske kvalitet, udtaler dagtilbudschef Merete Villsen.

 

Yderligere information kontakt:

  • Udviklingskonsulent Heidi Bak Nielsen, tlf. 9960 5566, e-mail: hbnie@ikast-brande.dk
  • Dagtilbudschef Merete Villsen, tlf. 9960 5441, e-mail: mevil@ikast-brande.dk

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.