Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Pressemeddelelse: ’Kig forbi’ og giv input til fremtidens Idræts- og Fritidsliv i Ikast-Brande Kommune

Kommunen spørger borgerne til råds om den kommende Idræts- og Fritidspolitik.

"Kig forbi" kalder Ikast-Brande Kommune tre eftermiddage, hvor borgere, foreninger og andre interesserede kan give deres besyv med til kommunens kommende Idræts- og Fritidspolitik.

Campingvogn

Kommunens medarbejdere på fritidsområdet vil, i tidsrummet 16.00-18.00, stå klar i bymidten med småkager og kaffe, for at tage imod de input, der måtte komme.

Du kan kigge forbi den:

  • 12. marts 2019 kl. 16.00-18.00 på torvet i Brande
  • 13. marts 2019 kl. 16.00-18.00 på torvet i Nørre Snede
  • 14. marts 2019 kl. 16.00-18.00 i Strøgcenteret i Ikast.

Den kommende politik har det formål at fremme det gode liv i kommunen på området idræt og fritid. Der er derfor nu mulighed for, at man kan sætte sit præg på politikken ved at give sit besyv med. Hvor ser DU at udviklingen skal hen?

Ikast-Brande Kommune har ikke tidligere haft en Idræts- og Fritidspolitik, men efter at Ikast-Brande Kommune i 2017 blev Danmarks første Bevæg-dig-for-livet-visionskommune, bliver der nu sat yderligere fokus på området.

"Vil vi ud og tale med borgerne om, hvad det gode fritidsliv er for dem. De input, vi får ind, skal bruges til at rammesætte den nye politik. Men samtidig skal de gode ideer også bruges til den kommende workshop om Idræts- og Fritidspolitikken den 4. april 2019", siger fritidskonsulent Karsten Krogsgaard Sommer.

Der kræves ingen forudgående tilmelding.

For yderligere information:
Karsten Krogsgaard Sommer
Fritidskonsulent
9960 4154
kakso@ikast-brande.dk

Lone Jager Neldeberg
Teamleder for Erhverv og Fritid
9960 4152
lonel@ikast-brande.dk

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.