Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Invitation til workshop om den nye Idræts- og fritidspolitik

Ikast-Brande Kommune inviterer til workshop om den nye Idræts- og fritidpolitik. Workshoppen finder sted torsdag den 4. april 2019 fra klokken 17.00 til 20.30 i Hjertet, Vestergade 65, 7430 Ikast.

Hvem er inviteret?

Alle der gerne vil sætte deres præg på fremtidens Idræts- og fritidspolitik i Ikast-Brande Kommune, er meget velkomne til at deltage.

Åben den officielle invitation her.

Hvem inviterer?

Styregruppen bag den kommende Idræts- og fritidspolitik. Styregruppen er bredt repræsenteret af personer inden for haller, foreninger, folkeoplysningsudvalget og byrådet.

Hvorfor deltage?

Fordi der virkelig bliver mulighed for at komme med idéer til at sætte retning for, hvordan idræts- og fritidslivet i Ikast-Brande Kommune kan understøttes og udvikles via en god, nærværende og aktiv politik.

På baggrund af de mange gode drøftelser, vil der blive udarbejdet et udkast til en politik, der vil danne baggrund for de kommende års indsatser.

Program

17.30 - 17.40: Velkomst v/ Helle Mathiasen, Formand for Kultur- og Fritidsudvalget
17.40 - 18.40: Oplæg om fritidsliv, demokrati og tendenser v/ Bjarne Ibsen, Centerleder, Syddansk Universitet
18.40 - 19.00: Pause
19.00 - 20.30: Workshop med gruppedrøftelser

Der serveres sandwich og sodavand fra kl. 17.00, og der er kaffe og kage under mødet.

Vi glæder os til at se jer.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.