Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Vinder udtrukket i tilflytterkonkurrence

Michael Boesen Andersen er udtrukket i vores tilflytterkonkurrence. Han får et gavekort på 1.000 kr. til Vores Ikast.

michael-boesen-andersen-vindermaj2019

Michael flyttede til Ikast i december måned for at komme tættere på både familie og job. Han kommer oprindeligt fra Esbjerg, og han er positivt overrasket over sin nye by og byens gode faciliteter. "Vi har det hele inden for 10 minutters gåafstand, og jeg er overrasket over, hvor meget kultur og natur, der er i området. Vi bruger især Skelhøje Plantage og den fine naturlegeplads."

Stort tillykke.

Hvordan deltager man?

Kommunens tilflyttere får tilsendt et brev med invitation til at hente en velkomstmappe på biblioteket. I mappen findes et spørgeskema. Når man returnerer spørgeskemaet, er man med i udtrækningen om et gavekort til Brande City eller Vores Ikast. Der trækkes lod to gange om året.

Kontakt bosætningsguiden

Overvejer du at flytte til kommunen? Så tag fat i bosætningsguiden.

Læs mere på Borger > Tilflytter

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.