Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Hvem skal have årets Handicappris 2018?

Ikast-Brande Kommune vil gerne være med til at skabe gode vilkår for mennesker med handicap. Send os dit forslag til hvem du synes der har fortjent

For at sætte ydereligere fokus på Handicapområdet har Handicaprådet indstiftet en handicappris. Prisen er en belønning for et særligt initiativ eller kreativitet for at fremme handicappede borgeres muligheder for at deltage i samfundslivet.
 

Handicapris_2016 - Foreningen Sindets Dag
Handicapprisen gik i 2016 til Foreningen Sansefestival. 
 

Hvem kan komme i betragtning til handicapprisen? 

  • En person eller forening, der har gjort en indsats for at fremme handicappedes mulighed for at deltage i almindelige daglige gøremål
  • Virksomheder der har taget initiativ til, at handicappede kan arbejde på lige vilkår i virksomheden
  • Private eller offentlige bygninger og institutioner, hvor der er gjort en særlig indsats for, at der er fuld tilgængelighed (gode adgangsforhold) for alle mennesker med forskellige typer handicap.

Hvem kan indstille?

Alle kan indstille til Handicapprisen. Du skal bare sende os en begrundet indstilling inden den 6. november 2018. Du kan sende den pr. e-mail eller på papir til: 

haros@ikast-brande.dk
 

Ikast-Brande Kommune
Centerparken 1
7330 Brande
Att.: Hanne Holdgaard Rosendahl

Prisoverrækkelse

Overrækkelsen af Handicapprisen finde sted torsdag den 29. november 2018 i byrådssalen, Ikast Rådhus.

 

 

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.