Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Ny daginstitution i Engesvang - vinder af totalentreprise-konkurrencen er fundet

Byrådet i Ikast-Brande Kommune har den 12. marts 2018 besluttet at tildele totalentreprisen på den nye daginstitution på Åboesvej i Engesvang til STB Byg A/S sammen med rådgiverteamet bestående af arkitektfirma RUM A/S og rådgivende ingeniørfirma EKJ A/S

Vinderprojektet er valgt af en dommerkomité bestående af politikere, ledelse og medarbejdere fra teknisk område og dagtilbudsområdet, medarbejderrepræsentant fra Engesvang Børnehuse samt forældrebestyrelsesrepræsentant fra Engesvang Børnehuse. Bygherrerådgiver Finn Balle og Tina Kvist Martinsen fra Finn Balle ApS deltog som eksterne fagdommere.

Daginstitutionen skal erstatte de eksisterende børnehaver 'Engesvang Børnehuse' på Birkevej 13 og 15 og supplere pasningstilbuddet med integreret vuggestue samt danne ramme for en heldagslegestue for dagplejen i området. Daginstitutionen bygges til at kunne rumme 130 børnehavebørn, 20 vuggestuebørn samt heldagslegestue til 20 børn.

- Det glæder byrådet, at vi i Engesvang får en topmoderne daginstitution, hvor der er lagt stor arkitektonisk vægt på tilpasning til området. I Engesvang har børnehaven længe levet i utidssvarende rammer, der har trængt til en kærlig hånd. Byggeriet af den nye kombinerede børnehave og vuggestue er derfor tiltrængt, og den vil give endnu et løft til en by i sund udvikling, udtaler formanden for Børne- og Undervisningsudvalget Simon Vanggaard.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000

Brande administrationsbygning ||  Nørre Snede administrationsbygning

 
E-mail og Digital Post

Kontakt ved generel henvendelse (uden cpr.nr.)
Kontakt ved personlig henvendelse (med cpr.nr.)

 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Ikast-Brande kommune, som vedrører Borgerservice. Så kan vi vejlede dig. Vær opmærksom på, at vi ikke må behandle spørgsmål, hvor der indgår personfølsomme oplysninger.