Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Udlæg for ejendomsskatterestancer m.v.

Ikast-Brande Kommune foretager fra den 20. maj 2018 udlæg for restancer vedrørende fortrinsberettigede krav (ejendomsskat, renovation m.v.), hvor sidste rettidige indbetaling var mellem den 6. marts 2017 og 7. august 2017.

Det betyder, at hvis du ikke har betalt din restance, vil du modtage en underretning om udlægsforretning. Betales restancen ikke senest ved udlægsforretningen, vil vi anmode vores advokat om at sælge din ejendom på tvangsauktion.

Dette sker på grundlag af 'Lov om inddrivelse af gæld til det offentlige, § 1 A').


Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Betalingskontoret på: 9960 4130.

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.