Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Pressemeddelelse: Ny fase af områdefornyelsen Perron 7430 sættes i gang

Ny belægning på arealer foran Kunstpakhuset

Den 18. juni 2018 sætter Ikast-Brande Kommune gang i den næste fase af områdefornyelsen ved stationen i Ikast, også kaldet Perron 7430. Det drejer sig om arealerne foran Kunstpakhuset, den tidligere station, og det tidligere posthus. Der skal lægges ny belægning. Det betyder, at der igen bliver en lang periode med byggerod. Vi håber på beboernes og pendlernes velvilje, og forventer, at belægningsarbejdet er gennemført midt i november 2018.

Hvis kommunens ramme til anlæg i 2018 tillader det, påbegyndes ligeledes etablering af nye parkeringsarealer ved Nygade i slutningen af året. Hvis anlægsrammen - som forventet - er opbrugt i november 2018, må denne anlægsopgave dog skydes til begyndelsen af 2019.

Helle Rosengreen fra kommunens Drift- og Anlægsafdeling fortæller, at der i forbindelse med dette entreprenørarbejde saneres i skiltene langs Strøget efter, at politiet har godkendt færre skilte i området.

Billedet viser cafesteming foran deen tidligre station

Det er blandt andet disse arealer foran den tidligere station, der skal have ny belægning fra juni til september 2018

Pressemeddelelsen udsendt den 8. juni 2018

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000

Brande administrationsbygning ||  Nørre Snede administrationsbygning

 
E-mail og Digital Post

Kontakt ved generel henvendelse (uden cpr.nr.)
Kontakt ved personlig henvendelse (med cpr.nr.)

 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Ikast-Brande kommune, som vedrører Borgerservice. Så kan vi vejlede dig. Vær opmærksom på, at vi ikke må behandle spørgsmål, hvor der indgår personfølsomme oplysninger.