Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Pressemeddelelse: Det går godt i Birkelyst

Salget af boliggrundene på Birkelyst i Ikast er gået rigtig, rigtig godt.

Tirsdag den 29. maj 2018 var der tilbudsfrist på det første udbud. Det ene vænge med 11 boliggrunde er udsolgt, og i vænget med 16 boliggrunde er der allerede solgt en tredjedel af grundene. På storparcellen til almindelige parcelhuse har vi modtaget flere bud, som skal behandles politisk inden for den nærmeste fremtid" siger borgmester Ib Lauritsen.

Byrådet besluttede i april at byggemodne og udbyde Birkelyst til salg hurtigst muligt. Det sker for at sikre, at der til stadighed er et varieret udbud af byggegrunde til salg i kommunen. Ikke mindst i en tid, hvor der er virkelig god gang i hjulene og dermed en høj efterspørgsel efter attraktive grunde. En hurtig og effektiv byggemodning har muliggjort at kommunen allerede i maj kunne udbyde grundene til salg. NU er de fleste allerede solgt.

Borgmester Ib Lauritsen glæder sig over, at der har været så stor efterspørgsel efter grundene på Birkelyst.

"Vi har prøvet at imødekomme så mange som muligt, så det er dejligt, at så mange har vist interesse, og gerne vil bo i det nye område. En stor del har valgt at købe en grund i det vænge, hvor der først er overtagelse i august 2019. Det betyder at køberne har god tid til at få tegnet det rigtige hus og måske få solgt det hus, de bor i nu. Vi er også godt tilfredse med, at flere private aktører, har haft interesse i at byde på storparcellen, for at byggemodne vænget og sælge boliggrunde" siger borgmester Ib Lauritsen.

"Byggemodningen af stamvejen og 1. vænge går planmæssigt, og vi ser frem til det færdige resultat", slutter borgmester Ib Lauritsen der på en meget kold dag i april tog 1. spadestik til boligområdet Birkelyst.

Link til Udstykningsplan - boligområde, Birkelyst, Ikast 

Har du spørgsmål - kontakt
Grundsælger Lone Hyldig Jaszczak -
E-mail: lojas@ikast-brande.dk
Tlf. nr.: 99603304

Borgmester Ib Lauritsen tager det 1. spadestik på Birkslyst

 Pressemeddelelsen udsendt den 7. juni 2018

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000

Brande administrationsbygning ||  Nørre Snede administrationsbygning

 
E-mail og Digital Post

Kontakt ved generel henvendelse (uden cpr.nr.)
Kontakt ved personlig henvendelse (med cpr.nr.)

 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Ikast-Brande kommune, som vedrører Borgerservice. Så kan vi vejlede dig. Vær opmærksom på, at vi ikke må behandle spørgsmål, hvor der indgår personfølsomme oplysninger.