Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Ejstrupholm Midtby - Smid procesplanen væk - vi sadler om

Ideudvikling i hedebølgen Processen om Ejstrupholm Midtby fortsætter.

Fyldt Op

Torsdag aften var der endnu et godt møde i Ejstrupholm hallen med høj sommervarme, kolde øl og godt humør.

Godt tredive Ejstrupholmere havde på Kick Off mødet den 24. maj, meldt sig til den videre ideudviklingmøde. Og godt tredive Ejstrupholmere mødte op til workshoppen.

Ideudviklingen blev faciliteret af Ikast-Brande Kommune og procesfirmaet Hele Landet - Sociale Arkitekter. I tre varme timer blev der arbejdet målrette på at komme frem til hvilke afprøvninger i 1:1 som de fremmødte gerne ville præsentere for deres medborgere Sankt Hans dag.

Indsatsen udmøntede sig i flere rigtig gode og meget relevante forslag. "Der blev virkelig arbejdet velvilligt og seriøst. Undervejs gik det op for os bag kulissen, at vi måske har presset citronen for hårdt, med den tidsmæssigt meget intense proces vi har planlagt" siger projektleder Jeanette Ishi Lehn fra Ikast-Brande Kommune. "Derfor, efter at alle havde præsenteret deres forslag, kvitterede vi med at bede hele flokke smide deres datoer for de næste møder, væk! Projektet fortjener mere opmærksomhed og endnu større deltagelse i afprøvningsfasen. For at få det til at lykkes, må både vi - Ikast-Brande Kommune og Hele Landet, og ikke mindst Ejstrupholmborgerne, have bedre tid. Jeg tror alle åndede lettede op".

En ny tidsplan sigter mod en præsentation midt i september. Temaet bliver Høstfest og alle tre nedslagspunkter: Bytorvet, Bygaden og Byfælleden skal alle præsenteres den dag. "Det bliver en fest.

Flere mennesker - flere afprøvninger og større overskud. Også økonomisk" siger Simone fra Hele Landet. "Nogen gange, - hvis ikke altid, er det godt at lytte til vandrørene og så faktisk handle på det man hører eller fornemmer. Det gjorde vi i aftes, og det var den helt rigtige beslutning".

Ikast-Brande Kommune melder den nye og reviderede tidsplan ud mandag den 18. juni.

 

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000

Brande administrationsbygning ||  Nørre Snede administrationsbygning

 
E-mail og Digital Post

Kontakt ved generel henvendelse (uden cpr.nr.)
Kontakt ved personlig henvendelse (med cpr.nr.)

 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Ikast-Brande kommune, som vedrører Borgerservice. Så kan vi vejlede dig. Vær opmærksom på, at vi ikke må behandle spørgsmål, hvor der indgår personfølsomme oplysninger.