Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Ny skole i Brande - fem teams udvalgt til at afgive tilbud

Den nye skole i Brande begynder nu for alvor at tage form. Ikast-Brande Kommune har udvalgt fem teams til at afgive tilbud på fremtidens skole. Tilbuddene skal bedømmes i foråret, og det forventes, at vinderen af totalentreprisen kan offentliggøres i april 2019.

- Vi glæder os i Byrådet til at følge dette meget spændende og ambitiøse byggeri. Den nye skole og alle de integrerede faciliteter bliver et kæmpe plus ikke bare for børnene, men for hele byen, siger formand for Børne- og Undervisningsudvalget Simon Vanggaard.

Den nye skole, der skal erstatte Præstelundskolen og desuden forventes at indeholde fællesbibliotek, musikskole, tandpleje og legestuelokaler, bygges til at kunne rumme 650 elever.

- Det bliver spændende at se visionerne blive omsat til en åben skole med mulighed for mange forskellige fællesskaber både i og uden for skoletiden, udtaler direktør for Børn og Fællesskaber Rasmus Byskov-Nielsen

Byggeriet, der er det største i Ikast-Brande Kommunes historie, har haft stor interesse og de fem bydende teams er udvalgt blandt et meget stærkt felt på 14 ansøgere. De fem teams (oplistet i tilfældig rækkefølge) til at afgive tilbud på den nye skole i Brande er: 

  • C.C. Contractor A/S med underrådgivere Kjaer & Richter A/S, ÅF Buildings Denmark, LABLAND arkitekterne
  • K. G. Hansen og Sønner A/S med underrådgiverne Arkitema Architects, NIRAS
  • KPC Herning A/S med underrådgiverne Årstiderne Arkitekter, Sweco Danmark A/S, Årstiderne Arkitekter Landskab, Autens
  • MT Højgaard A/S med underrådgiverne CEBRA architecture Aarhus, MT Højgaard A/S - Design & Engineering
  • NCC Danmark A/S med underrådgiverne GPP Arkitekter A/S, SMAK architects ApS, byMunch by- og landskabsdesign ApS, Sloth Møller Rådgivende Ingeniører A/S

Den nye skole forventes at stå færdig til sommeren 2021.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.