Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Hvad mener du om de kulturelle muligheder og tilbud?

Ikast-Brande Kommune arbejder hele tiden på at bevare og udvikle kultur og kulturtilbud i kommunen. For at få mere viden om, hvordan tilbuddene opleves, beder vi nu kommunens borgere om at deltage i en større spørgeundersøgelse.

Kulturudvikling

 

  • Måske er du en af dem, der bliver kontaktet direkte af Moos-Bjerre via mail, sms eller opkald. Så håber vi, at du har lyst til at besvare spørgsmålene 
  • Hvis du ikke bliver kontaktet, men alligevel ønsker at besvare spørgeskemaet, kan du gøre det her: http://m.msvar.dk/s3/ib-kultur18 
    Jo flere svar, jo bedre
  • Det tager 5-10 minutter at svare - og du besvarer helt anonymt
     
  • Undersøgelsen gennemføres i perioden fra den 17. august til den 2. september 2018 

Det er analysevirksomheden Moos-Bjerre A/S, der foretager undersøgelsen af de eksisterende kulturtilbud, kulturområdets potentialer og ønsker til udvikling af området. 
Du kan læse mere om selve undersøgelsen her: http://moos-bjerre.dk/ib-kultur18 

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.