Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Sansefestivalen holder 10 års jubilæum

Når Sansefestivalen for 10. gang slår dørene op den 16.maj 2018, er der ekstra oplevelser på programmet for de 900 udviklingshæmmede gæster arrangørerne forventer at få besøg af. Jakob Haugaard og Cirkus BIG lægger nemlig vejen forbi i anledningen af jubilæet og underholder med forestillinger i løbet af dagen.

Klovn

De 900 gæster kommer fra både bo-og dagtilbud i Jylland og på Fyn. Gæsterne får mulighed for at deltage i et væld af aktiviteter, der påvirker forskellige sanser og giver nye og anderledes oplevelser.

50 aktiviteter er linet op, som både rummer mulighed for en tur i sæberutchebanen, et grin i cirkus og smagsprøver hos Frugtmanden.

Festivalen afvikles i samarbejde med pædagogstuderende fra UCL Jelling, VIA Ikast og SOSU Skolen Herning. Derudover hjælper 30 frivillige hjælpere med at gøre dagen til en god og mindeværdig oplevelse for de mange deltagere.

 

Praktiske oplysninger

Arrangør: Psykiatri- og Handicapafdelingen Ikast-Brande Kommune

Arrangementet foregår den 16.maj 2018 kl 10.00 - 15.00 på:
Brande Åcenter Ny Sandfeldvej 7-9 7330 Brande

Læs mere på sansefestival.ikast-brande.dk 

 

  

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000

Brande administrationsbygning ||  Nørre Snede administrationsbygning

 
E-mail og Digital Post

Kontakt ved generel henvendelse (uden cpr.nr.)
Kontakt ved personlig henvendelse (med cpr.nr.)

 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Ikast-Brande kommune, som vedrører Borgerservice. Så kan vi vejlede dig. Vær opmærksom på, at vi ikke må behandle spørgsmål, hvor der indgår personfølsomme oplysninger.