Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Ikast-Brande Kommune får nyt system på ældreområdet

Systemskiftet sker i perioden 19. - 23. april 2018

Skulle du mod forventning ikke få den planlagte hjemmehjælp eller hjemmesygepleje, kan du kontakte det telefonnummer, der er udleveret til alle, der modtager hjemmehjælp og hjemmesygepleje. 

Nødopkald er ikke omfattet af det nye system og håndteres som sædvanligt.

I perioden fra d. 19. til d. 23. april 2018 overgår Ikast-Brande Kommune til et nyt system på ældreområdet, da vores nuværende system udgår.

Systemet, der skal udskiftes, er det værktøj, som kommunens medarbejdere bruger i forbindelse med besøg hos de borgere, som har brug for hjemmehjælp og hjemmesygepleje.

Mandag de 23. april forventer kommunen, at det nye system er i drift.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.