Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Forårsrengøring i Naturen

Deltag i Danmarks Affaldsindsamling lørdag den 21. april og søndag den 22. april 2018.

Danmarks Naturfredningsforening, Ikast-Brande arrangerer igen i år en affaldsindsamling. Det sker i samarbejde med lokale foreninger og Ikast-Brande Kommune. Danmarks Naturfredningsforening opfordrer så mange som muligt til at deltage og gøre en fælles indsats for at rydde op i naturen.

Link til:  Tid, sted og kontaktperson for indsamlingendsamling 

Kom frisk og vær med.
Vi sørger for poser og handsker

Tak for hjælpen
Som tak for indsatsen er der lidt at spise og drikke til deltagerne. Ikast-Brande Kommune trækker lod blandt de deltagende om en biograftur.

Det er ikke kun slikpapir, coladåser og cigaretskod, der flyder i naturen. Gennem årerne har indsamlerne fundet pengeskabe, elorgel, indkøbsvogne, parkeringsbøder og en masse andet

Affaldsindsamling


 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000

Brande administrationsbygning ||  Nørre Snede administrationsbygning

 
E-mail og Digital Post

Kontakt ved generel henvendelse (uden cpr.nr.)
Kontakt ved personlig henvendelse (med cpr.nr.)

 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Ikast-Brande kommune, som vedrører Borgerservice. Så kan vi vejlede dig. Vær opmærksom på, at vi ikke må behandle spørgsmål, hvor der indgår personfølsomme oplysninger.