Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Ikast-Brande Kommune har ansat ny kommunaldirektør

Et enigt byråd pegede onsdag den 13/9 på, at Flemming Storgaard skal stå i spidsen for Ikast-Brande Kommune og arbejdspladsens 3200 medarbejdere.

Flemming Storgaard er i dag vicekommunaldirektør ved kommunen, hvor han har været ansat siden 2009. Han tiltræder stillingen som kommunaldirektør den 1. februar 2018.
Flemming Storgaard er 52 år og uddannet revisor og cand.merc. i strategi og ledelse.
 
Borgmester Carsten Kissmeyer glæder sig sammen med det øvrige byråd over ansættelsen af Flemming Storgaard:
"Vi har haft et stærkt ansøgerfelt, hvor Flemming til slut slog de andre på målstregen ved at have en større og bredere erfaring med topledelse inden for den kommunale verden. Vi glæder os til et godt og frugtbart samarbejde med den nye kommunaldirektør".
 
Flemming Storgaard afløser Henning Hansen, som har været kommunaldirektør i Ikast-Brande Kommune siden 2006.
 

Flemming Storgaard
Flemmimg Storgaard

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.