Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Rasteplads på Ejstrupholmvej afspærres fra 25. oktober

Rastepladsen på Ejstrupholmvej i Brande afspærres som forsøg i et halvt år fra onsdag den 25. oktober – 2017.

Baggrunden for forsøget er, at det er registreret en del lastbiler, der gør længerevarende ophold på rastepladsen. Dette resulterer ofte i, at pladsen flyder med affald, hvilket kan være et træls syn at møde for dem, der ankommer til Brande ad Ejstrupholmvej.

Der findes i dag to alternative muligheder for længerevarende ophold på rastepladserne ved de to øvrige motorvejsafkørsler. Den nordlige rasteplads er med toilet og derfor mere velegnet til lastbiler, der foreksempel ønsker at overnatte på en rasteplads.

Inden Ikast Brande kommune tager endelig stilling til om rastepladsen kan nedlægges gennemføres et forsøg med at afspærre rastepladsen. Pladsen vil derfor ikke kunne benyttes det næste halve år. Formålet med forsøget er at undersøge, hvordan dem, der tidligere har benyttet rastepladsen vil færdes fremover.

 
Her på skitsen, kan du se hvor rastenpladsen er

Rasteplads på Ejstrupholmvej

Har du spørgsmål?
Kontakt
Lene Hoffmann
Drift- og Anlægsafdeling:

E-mail: lehof@ikast-brande.dk
Direkte tlf.: 9960 3257

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000

Brande administrationsbygning ||  Nørre Snede administrationsbygning

 
E-mail og Digital Post

Kontakt ved generel henvendelse (uden cpr.nr.)
Kontakt ved personlig henvendelse (med cpr.nr.)

 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Ikast-Brande kommune, som vedrører Borgerservice. Så kan vi vejlede dig. Vær opmærksom på, at vi ikke må behandle spørgsmål, hvor der indgår personfølsomme oplysninger.