Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Vuggestuepladser i Regnbuen, Hampen fra 1. februar 2018

Fra 15.11.2017 kan du skrive dit barn på venteliste til en vuggestueplads i Regnbuen i Hampen.

Børne- og Undervisningsudvalget har på sit møde den 17.05.2017, vedtaget at oprette 8 nye vuggestuepladser i daginstitutionen Regnbuen i Hampen, med forventet opstart pr. 01.02.2018. Samtidig ændres Regnbuen til en aldersintegreret institution, der optager børn i aldersgruppen 0-6 år, og også har SFO.


Ventelisten til vuggestue er opbygget således, at det ældste barn står øverst på listen. Det vil sige, at barnets fødselsdato er afgørende for, hvilken placering barnet har på ventelisten.

I opstartsfasen kan disse visitationsregler dog fraviges, for at sikre en vis aldersfordeling i vuggestuen.

 

velkommen i Vuggestuen
(Billede fra indvielsen af vuggestuen i Ejstrupholm)

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.