Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Pressemeddelelse - Tag ud og hyg dig - ligesom rigtige mænd gør!

Prøv kræfter med ”det der mountainbike” ude i skoven!

1 Teknikbanen 2 OK

Tag ud og hyg dig - ligesom rigtige mænd gør! Lørdag den 10. juni, kl. 10 - 13 indvier vi teknikbanen for mountainbikes i Skelhøje Plantage. Det er for hele familien og særligt til dig, som er en rigtig mand og som gerne vil prøve kræfter med "det der mountainbike" ude i skoven!

Arrangementet starter kl. 10 på Skelhøjevej 6. Lokalpolitiker Ib Lauritsen indvier teknikbanen Bagefter er der mulighed for at prøve kræfter med banen og få instruktion til, hvordan du forcerer den bedst muligt.

Rigtige mænd er altid klar på en udfordring - Ikast-Brande Kommunes Sundhedscenter står klar til at udfordre dig i sjove og krævende opgaver. Når sulten melder sig, er der mulighed for at købe grillpølser. Overskuddet går til teknikbanen.

Grib chancen, spring på cyklen og få en sjov og aktiv dag med din familie og andre rigtige mænd! Er du nede på grej? - Så kom alligevel! Du kan låne en MBT-cykel både til børn og voksne af de lokale cykelhandlere, som også står klar til råd og vejledning.

Hvad er teknikbanen for en størrelse?
Teknikbanen er en udvidelse af cykelruten i Ikast. Der er nogle teknikområder i forskellige sværhedsgrader i Skelhøje Plantage. Teknikbanen er lavet af frivillige, som har lagt mange timer i det. Ikast-Brande Kommune har stillet areal og materialer til rådighed. De frivillige har arbejdet på projektet i 3 år. Banen er ca. 8 km lang med forhindringer som hops, jumps, rockgardens, gaps, pumptracks, berms og flowspor. Banen er både for øvede og nybegyndere, da ruten deles i to spor flere steder. Er du begynder springer du bare forhindringerne over til du får mod på flere og større udfordringer.

Har du spørgsmål kan du kontakte Dorthe S. Overgaard, Skov- og landskabsingeniør på mail doove@ikast-brande.dk eller på telefon nr. 99 60 32 46.

1 Teknikbanen 5 OK

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 

Tlf: 9960 4000
Fax:9960 4040

E-mail: post@ikast-brande.dk 
Sikker mail: sikkerpost@ikast-brande.dk 
Se hvordan du sender sikker post
 

Brande administrationsbygning

Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Ikast-Brande kommune, som vedrører Borgerservice. Så kan vi vejlede dig. Vær opmærksom på, at vi ikke må behandle spørgsmål, hvor der indgår personfølsomme oplysninger.