Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Vækst med social bundlinje – nyt acceleratorforløb for 7 virksomheder i Herning og Ikast-Brande Kommune

Ønsker du mere vækst i din virksomhed? Så er et nyt initiativ fra Den Sociale Kapitalfond måske noget for dig? Den Sociale Kapitalfond vil sætte fokus på, at lokale virksomheder kan være forretningsmæssig succesfulde samtidig med at de tager socialt ansvar.

Ved at deltage i Den Sociale Kapitalfonds acceleratorforløb Vækst med social bundlinje får små og mellemstore virksomheder mulighed for at få intensiv sparring med et team af forretningsudviklere, der vil hjælpe virksomheden med at skabe vækst og skabe flere arbejdspladser.

Virksomheder der har deltaget i tidligere acceleratorforløb med Den Sociale Kapitalfond har i gennemsnit opnået en omsætningsvækst på 30%, hvilket har betydet 5 nye arbejdspladser.

Projektet søsættes i et samarbejde mellem Den Sociale Kapitalfond samt Ikast-Brande og Herning kommuner. Det er nødvendigt at ansøge om deltagelse senest den 20. marts. Blandt interesserede ansøgere udvælges 7 virksomheder - 3 fra Ikast-Brande og 4 fra Herning.

Hvis du gerne vil høre mere om værksforløbet, ansøgningsprocessen og møde forretningsudviklerne, så afholdes der informationsmøde med deltagelse af Den Sociale Kapitalfond mandag den 6. marts 2017 kl 15.00-16.00 i Innovatorium, Birk Centerpark 40, 7400 Herning.

Læs eventuelt mere om ansøgningsprocessen her: http://www.densocialekapitalfond.dk/accelerator/

Du er også velkommen til at kontakte Erhvervsrådet, Mette Gottlieb på mg@erhvervsraadet.dk.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.