Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Invitation til Vision Vestergade-workshop - Hvad mangler du at kunne gøre ude?

Vær med til at forme udearealet for projektet Vision Vestergade gennem to workshops. Den første er kl. 17 på torsdag den 6. oktober. Tilmelding nødvendig (senest i løbet af mandag 3. oktober).

Et sted at hoppe, et sted at klatre, et sted til at træne udendørs eller måske noget helt fjerde? Hvis du skulle bygge et område i Ikast med aktiviteter til leg, bevægelse og hygge for dig og familien eller vennerne, hvad skulle der så være med?

Meld dig til de to workshops torsdag den 6. og 13. oktober (begge dage fra kl. 17 til senest 20.30 i Ikast) og vær med til at forme et fantastisk sted i Ikast, som en masse af os får glæde af i fremtiden. Stedet kaldes Vision Vestergade.

Hvis du vil med til at komme med input til arkitekterne om, hvordan udearealet skal se ud, så skynd dig at melde dig til her:

brnie@ikast-brande.dk eller ring til 9960 4017. Tilmelding nødvendig (senest 3. oktober), da der er begrænset med pladser på de to workshops.

Alle er velkomne til at melde sig til - og nærmere information følger ved tilmelding. Har du spørgsmål til alt dette, er du også velkommen til at ringe eller maile.

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.