Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Ikast-Brande har fået ny direktør

Et enigt ansættelsesudvalg har ansat Karen Heebøll i stillingen som direktør for områderne sundhed, ældre, psykiatri, handicap og arbejdsmarked. Derudover bliver Karen Heebøll på-tværs-direktør og får ansvaret for den tværgående sagsbehandling i Ikast-Brande Kommune. Hun tiltræder stillingen pr. 1. november.

Karen.Heebøll

 

 
Karen Heebøll er 49 år, bor i Middelfart, er gift og har tre børn. Hun har en solid ledelsesmæssig baggrund i det offentlige. Karen Heebøll kommer fra en stilling som universitetsdirektør på Syddansk Universitet og har tidligere været direktør for pleje, sundhed og arbejdsmarked i Fredericia Kommune (2011 til 2014) og senior- og sundhedsdirektør i Vejle Kommune (2008-2011).

Kommunaldirektør Henning Hansen er meget tilfreds med at have fundet den rette direktør til stillingen og ser frem til samarbejdet:

- Jeg er meget glad for, at Karen Heebøll har sagt ja til at være direktør hos os. Karen har en særdeles stærk ledelsesmæssig baggrund som direktør i flere år og en meget stor viden om de områder, hun skal beskæftige sig med hos Ikast-Brande Kommune.

Er klar til at være på tværs

Karen Heebøll glæder sig til at blive en del af Ikast-Brande Kommune og understreger i forbindelse med ansættelsen:

- Jeg blev især tiltrukket af, at Ikast-Brande Kommune er Mental Frikommune og har fokus på at finde løsninger sammen med borgerne og virksomhederne. Ikast-Brande Kommune er lykkedes godt med det tværgående og helhedsorienterede arbejde, som jeg glæder mig til at føre videre i samarbejde med resten af organisationen.

Kommunens nye direktør blev valgt til stillingen blandt et særdeles stærkt ansøgerfelt på 28 ansøgere.

Pressemeddelelse udsendt den 29/9 2016

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.