Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Du er guld værd på FrivilligBørsen

...og måske kan FrivilligBørsen blive guld værd for dig. Tag med 29. september og oplev mulighederne i dit lokalområde på halvanden time. Måske laver du dit livs aftale!

Hvad skal du med FrivilligBørsen 29. september?

Her er noget af det FrivilligBørsen har at byde på i år. Der er efterspørgsler og tilbud til forskellige aktiviteter, for eksempel foredrag, lokaler, hjælp til at nå ud til et større netværk, filmforedrag, combi-ovn til at brænde glas i, IT-undervisere, opbevaringsrum til kunstgræs med mere.

Du kan møde ildsjæle og skabe netværk, der kan hjælpe dig med det, du brænder for - eller måske har du lyst til at hjælpe nogen, der brænder for noget.

Vidste du:

- Det er også for privatpersoner (FrivilligBørsen er stort set for ALLE).

- Tilmelding på hjemmesiden er nødvendigt - også til den lækre og gratis menu bagefter. Link til tilmelding (og læs mere) her: http://frivilligbors-ikast-brande.dk/

- Du behøver ikke have noget at bytte med. Du kan også bare nøjes med at lave en aftale, hvor du giver noget til andre, eller de giver noget til dig.

- Det er et rigtig godt sted at netværke. Her møder du mange af områdets ildsjæle. Gode kontakter kan skabes her.

- Det foregår for fjerde gang i RemisenBrande - folk fra hele kommunen er meget velkommen til at deltage.

- Det er en projektgruppe, som står bag FrivlligBørs Ikast-Brande (det er ikke bare et kommunalt tiltag). Den består af både frivllige folk og folk fra lokale virksomheder og kommunen.

Husk sidste frist for tilmelding til FrivilligBørs er 26. september. Det er efter først til mølle princippet, der er ikke et ubegrænset antal pladser, så tilmeld dig snarest muligt.

Se en video om hvad FrivilligBørsen er for noget

Se evt. en kort video om, hvad en FrivlligBørs er, i linket her:

https://www.youtube.com/watch?v=ohu11aBSmDA

Har du stadig spørgsmål så bare ring til:

Leder af Frivilligcenteret Charlotte Holleufer Tlf. 21 32 94 09

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.