Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Bestil pas eller kørekort hjemmefra

Med vores nye selvbetjeningsløsning har du nu mulighed for at starte din bestilling derhjemme og mindske ekspeditionstiden i Borgerservice.

Pas og kørekort selvbetjening

Når du skal bestille dit nye pas eller kørekort, skal du henvende dig personligt til en kommunes borgerservicecenter. 

Men Borgerservice i Ikast-Brande Kommune kan nu tilbyde dig en ny selvbetjeningsløsning, der gør det muligt at mindske ekspeditionstiden i Borgerservice.

Du starter din bestilling hjemmefra når du synes du har tid til det, og så har du 14 dage til at henvende dig i Borgerservice. Du kan benytte selvbetjeningsløsningen uanset om du skal bestille pas til dit barn eller kørekort til dig selv.

Du kan læse meget mere om selvbetjeningsløsningen her eller blot ved at klikke på billedet.

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.