Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Ikast-Brande Kommune har fået ny direktør

Et enigt ansættelsesudvalg har ansat Rasmus Byskov-Nielsen i stillingen som direktør for Børn, Undervisning, Kultur og Fritid.

Rasmus Byskov-Nielsen

Rasmus Byskov-Nielsen kommer fra en stilling som sundhedschef ved Holstebro Kommune. Han blev valgt til stillingen blandt et særdeles stærkt ansøgerfelt på 19 ansøgere. Den nye direktør tiltræder stillingen pr. 1. januar 2017.

En kompetent direktør

Rasmus Byskov-Nielsen er 37 år, bor i Holstebro, er gift og har tre børn. Han har en solid ledelsesmæssig baggrund i det offentlige som sundhedschef ved Holstebro Kommune, chef for udvikling og strategi ved Holstebro Kommune og som kompetenceudvikler.

Kommunaldirektør Henning Hansen glæder sig over, at Ikast-Brande Kommune har fundet den helt rigtige direktør og ser frem til samarbejdet:

- Jeg glæder mig meget til at samarbejde med Rasmus Byskov-Nielsen. Vi har haft et usædvanligt stærkt ansøgerfelt, hvor Rasmus klart skilte sig ud. Han er målrettet og visionær, og jeg er overbevist om, at han kan lede områderne på særdeles god vis og sætte sit præg på udviklingen. 

Glæder sig til arbejdet

Rasmus Byskov-Nielsen ser frem til at blive en del af Ikast-Brande Kommune og understreger i forbindelse med ansættelsen:

- Jeg blev især tiltrukket af Ikast-Brande Kommunes driftighed og handlekraftige måde at gå til opgaverne på. Ikast-Brande Kommune er lykkedes rigtig godt med at skabe gode rammer for trivsel, læring og udvikling, og jeg glæder meget mig til at føre det gode arbejde videre i samarbejde med resten af organisationen. 

Pressemeddelelse udsendt den 30/11 2016

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.