Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Få styr på røgalarmen... helt gratis

Bor du i Engesvang midtby kan du den 27. november få tjekket din røgalarm. Flere brandmænd og spejdere tager rundt i boligområder i midtbyen, ringer på og tilbyder at tjekke, om din røgalarm virker.

Tjek på røgalarmen 

 

Virker din røgalarm ikke, kan du få sat et nyt batteri i, og har du ingen røgalarm, tilbyder patruljen at sætte én op. Det er helt gratis...

Tag godt imod patruljen
Røgalarm-patruljens rundtur er et led i en kampagne, der skal forebygge brand. Omkring 360.000 danskere har de seneste fem år haft brand i hjemmet. En røgalarm kan redde liv, og har du en røgalarm, der virker, øger du både sikkerheden for dig selv og dine naboer.

Du kan læse mere om kampagnen på Trygfondens hjemmeside.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.