Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Ikast-Brande Kommune siger farvel til højt respekteret sundhedsdirektør

Inger-Lise Katballe har opsagt sin stilling som sundhedsdirektør ved Ikast-Brande Kommune. Hun stopper med udgangen af september 2016.

IngerLiseKatballe_stortformatInger-Lise Katballe skriver i sin opsigelse: - Jeg er kommet til et tidspunkt i mit liv, hvor jeg ønsker at trappe ned i arbejdstid - jeg bliver 64 år i september. Derfor opsiger jeg min stilling som sundhedsdirektør til fratræden med udgangen af september måned 2016.

- Jeg vil sige tak til byrådet og de mange gode kollegaer og samarbejdspartnere, jeg har mødt gennem tiden. Årene i Ikast-Brande Kommune har været spændende og givtige, blandt andet fordi jeg har været en del af et hold, der til enhver tid vil yde sit bedste.

Ikast-Brande Kommune siger farvel til en særdeles kompetent, ansvarsbevidst, loyal, arbejdsom og højt respekteret sundhedsdirektør, og Inger-Lise Katballe vil i høj grad blive savnet.

- Jeg havde gerne set at Inger-Lise havde fortsat sit virke for os, men jeg har også stor forståelse for, at hun vælger at fratræde på nuværende tidspunkt, understreger kommunaldirektør Henning Hansen.

Ikast-Brande Kommune iværksætter snarest en proces med henblik på at besætte direktørstillingen.

Pressemeddelelse udsendt 16/6 2016

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.