Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Bestil tid til fornyelse af pas

Undgå ventetid i Borgerservice når du bestiller pas. Er du træt af kødannelse og ventetid, har du nu mulighed for at bestille tid, når du skal have lavet nyt pas.

Pas

Via vores hjemmeside http://ikast-brande.reservertid.nu/ kan du hurtigt og nemt finde den tid, hvor det passer dig bedst at kigge forbi Borgerservice. Når du bestiller tid, bliver du betjent før de andre, og er hurtigt ude af døren igen. 

Du bestiller én tid til hvert pas. Så hvis du tager familien med, skal du bestille tid til hvert familiemedlem.

Det er stadig vigtigt, at alle krav til udstedelse af pas er opfyldt, så tjek lige om du har det hele med, inden du kigger forbi.

 

 

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.