Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Foreningen Sansefestival vinder årets Handicppris

Året Handicappris fra Ikast-Brande Kommune går til Foreningen Sansefestival for deres afholdelse af den årlige Sansefestival på Brande Åcenter. Formålet med festivalen er at fremme oplevelser og aktiviteter for udviklingshæmmede mennesker, samt at yde økonomisk og praktisk hjælp til afvikling af den årlige begivenhed

Handicappris Billede

Stående fra venstre: Esle-Marie Buhl, Leif Knudsen og Heidi Nielsen som alle 3 er fra Foreningen Sansefestival.

Et projekt med masser af frivillige

Foreningen Sansefestival er en meget central samarbejdspartner i forbindelse med afviklingen af sansefestivalen. Foreningen har de seneste år samlet en stor gruppe frivillige hjælpere, som hjælper til på festivalen. Foreningen er afgørende i forhold til antallet af gæster og derudover sørger foreningen også for økonomisk støtte til festivalen igennem ansøgninger om støtte fra fonde og lokale forretningsdrivende.

Det er lykkedes at tiltrække en masse frivillige til den tilbagevendende begivenhed og dette har en stor betydning for festivalen, derfor kan indstillingen også betragtes som en målrettet tak til de frivillige, der deltager hvert år.

Klik her for at læse talen til årets Handicappris

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.