Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Pressemeddelelse: Messe i RemisenBrande skal inspirere unge til at vælge uddannelse

Om få måneder skal en stor gruppe unge træffe et vigtigt valg. De skal beslutte, hvilken uddannelse de skal påbegynde og dermed lægge den første sten på vejen mod deres fremtid.

Uddannelsesvalget er det første store valg, vi bliver stillet overfor som mennesker. Samtidig er det et af de vigtigste valg, vi skal træffe. Derfor inviterer Kontaktudvalget for Arbejdsmarkedets Interessenter til uddannelsesmesse i RemisenBrande mandag den 30. november 2015 kl. 16.00-20.00. 

Uddannelsesmessen er åben for alle elever i 8. til 10. klasse og deres forældre. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig til foredragene. Tilmelding skal ske via hjemmesiden www.uuib.dk senest den 15. november 2015. 

Det sker på messen

Formålet med uddannelsesmessen er at motivere og inspirere de unge til at træffe det rigtige uddannelsesvalg. På messen kan de møde en række uddannelsesinstitutioner, og der vil være mulighed for at deltage i to spændende foredrag:

16.00  Uddannelsesmessen åbner
16.30  Foredrag ved Rasmus Schiellerup: Dit Liv - Dit ansvar
18.30  Foredrag ved Christina Hembo: Fra Drøm til virkelighed
20.00  Uddannelsesmessen lukker

De deltager

I alt 11 uddannelsesinstitutioner vil være repræsenteret på messen. Uddannelsesinstitutionerne vil informere om de mange uddannelsesmuligheder samt svare på spørgsmål fra de unge og deres forældre:

Agroskolen Hammerum
Herning HF & VUC
Herningsholm
Ikast-Brande Gymnasium
Ikast-Brande Ungdomscenter - 10. klasse
Learnmark Horsens
ProMidt - Produktionsskolen Midt
Social & SundhedsSkolen Herning
Teknisk Skole Silkeborg
VIA University College

For yderligere oplysninger kontakt:

  • Formand for Kontaktudvalget for Arbejdsmarkedets Interessenter Peter Kempf Pedersen på telefon 40 71 78 06
  • Arbejdsmarkeds- og borgerservicechef Birgit Thorup på telefon 21 17 94 97

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.