Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Kommunen tilbyder gratis kursus for par

De fleste par oplever fra tid til anden at have udfordringer i parforholdet. Både af hensyn til forhold og børn er det en god ide at gøre noget ved problemerne, inden de bliver for store.

Skygge af et par, der holder hånd

Kurset, der nu tilbydes, kaldes PREP. Det står for Praktiske Redskaber til et Engageret Parforhold. Effekten af kurserne er meget veldokumenteret i forhold til at forebygge skilsmisser/samlivsbrud og til at skabe øget trivsel i parforholdet.

PREP-kurset forløber over fem eftermiddage eller en weekend, og sætter fokus på blandt andet:

  • Forventninger
  • Kommunikation
  • Intimitet
  • Problemløsning
  • Tilgivelse

Formen i kurset er undervisning fra gruppelederen. Der er ikke gruppeterapi eller gruppearbejde - man samtaler kun med sin egen partner, og man skal ikke dele sine personlige erfaringer med holdet.

Deltagelse

Hvis du oplever, at I ofte snakker forbi hinanden, mangler redskaber til at løse problemerne, eller bare savner mere nærvær og flere gode stunder - så er et PREP-kursus muligvis noget for jer.

Kurset er gratis og afholdes i Familiehuset i Ikast. Det kræves dog, at I har et eller flere børn under 18 år, og at I er bosiddende i Ikast-Brande Kommune. 

Baggrunden for tilbuddet

Grunden til at kurset tilbydes til børnefamilier er, at vi som kommune har en særlig forpligtelse til at styrke trivslen for vores børn og unge. Når forældrene trives og har en god relation til hinanden, så er de gode rollemodeller og en tryg base for deres børn.


Se mere om kurset her - hvor du også kan tilmelde jer. 

 

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.