Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Projektmidler til Østbyen og Stadion Allé

Et projekt for bedre naboskab og trivsel i to boligområder i Ikast har fået mulighed for at slå et spændende job op

 Fremtid På Tværs 2 - Hjemmeside

Projekt "Fælles fremtid på tværs" har fået bevilget midler i perioden 2015 - 2018. Fælles fremtid på tværs er en lang række aktiviteter, der skal skabe bedre naboskab og trivsel i to boligområder i Ikast: Østbyen og Stadion Allé.

Aktiviteterne er for beboere og andre i de to lokalområder, og der er noget for alle aldre - lige fra legestue for de yngste børn, fritidsjob for unge og  til motion for ældre.

Det er beboernes ønsker og ressourcer, der skal være drivkraften i aktiviteterne. Pengene til aktiviteterne kommer fra de almene boligafdelingers sparebøsse Landsbyggefonden. De tre samarbejdspartnere bag projektet - Ikast-Brande Kommune, Ikast Andelsboligforening og Bomidtvest - bidrager også med både penge og medarbejderressourcer.

Der er et lille team af medarbejdere, der skal bidrage til, at aktiviteterne bliver en succes for beboerne og andre brugere. Teamet søger nu en kollega mere, der kan være med fra starten og sætte præg på udviklingen i Fælles fremtid på tværs.

Klik her og læs mere om stillingen.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.