Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

X Factor-fest for Henriette

HVIS Henriette går videre i denne uges X Factor, skal der festes i Brande lørdag formiddag, og du er inviteret!

Henriette 1 Hjemmeside

 

Hvis og vel at mærke kun hvis Henriette går videre på fredag i tv-programmet X Factor kan lørdag blive en yderst festlig dag i Brande - går hun ikke videre, så bliver der ikke fest på lørdag, da hun så skal blive i København og give interviews.

Forhåbentligt skal der dog festes igennem lørdag, når Danmarks Radio og hele lokalområdet vil give Henriette en kæmpe overraskelse af en fest, når hun kommer hjem til byen (vi er nødt til at gøre opmærksom på det, så du har muligheden for at møde op med hele familien).

Bliver der fest så er alle velkommen på lørdag klokken 11 ved Kvickly i Brande! Henriette vil også synge et par numre, og dagen vil byde på andre festlige indslag.

DR gør opmærksom på, at der vil blive filmet, og at der kan blive lidt ventetid i forbindelse med optagelserne.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.