Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

TAG DEL - hjælp byrådet og hinanden

På hjemmesiden TAG DEL har du mulighed for at give dine input til byrådet og fremtidens politik. Siden er en god mulighed for alle, der har brug for hjælp til en udfordring, eller som har lyst til at bidrage med forslag til andres udfordringer.

Tag Del -presse Hjemmeside
Du kan få indflydelse på byrådets beslutninger, mens du sidder hjemme i sofaen.
 
 
Tagdel.dk/ikast-brande får kommunens borgere en unik mulighed for at komme med deres input til en byrådets udfordringer til en række temaer, som byrødderne arbejder med omkring fremtidens politik under navnet Strategi 2020.
 
Dine tanker kan inspirere politikerne og blive en del af fremtidens politik. Dette er kort sagt en stemme direkte ind i byrådet. Du kan give dit besyv med på tagdel.dk/ikast-brande frem til 5. maj 2014. 
 

TAG DEL er for alle

Det er vigtigt at understrege, at hjemmesiden er en rigtig god mulighed for alle i hele kommunen til at bede om gode råd til at løse en udfordring, som de står med - eller til at dele deres viden til glæde for andre. Faktisk kan hjemmesiden kaldes kommunens "fælles hjerne", hvor vi hjælper hinanden med at løse lokale udfordringer - både store og små!
 
Meningen med vores Ikast-Brande-område på Tagdel-platformen er at udbrede kendskabet, så både offentlige og private organisationer, virksomheder, frivillige, klubber, privatpersoner osv. får øjnene op for denne gratis mulighed for at få input til sine udfordringer. Der er rigtig mange muligheder for at bruge TAG DEL til at kvalificere sine produkter og ydelser. 
 
Du byder selv ind med de idéer og den indsats, du har tid, lyst og evner til at yde for et projekt, som du har sympati for. Det er også en helt ny måde at lave frivilligt arbejde
 
Klik på linket og kom i gang med det samme med at give dine input til byrådet, hjælpe andre med deres udfordringer eller oprette din egen udfordring: Tagdel.dk/ikast-brande
 
 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.