Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Støttestrømper for millioner

Lokale tv-helte lærer, at det koster kommunen et par millioner årligt at købe støttestrømper til borgerne, og så får de en god nyhed fra Danmarks Radio. Læs mere ved at klikke på linket længere nede.

 Gaden Hjemmeside4

Beboerne fra tv-programmerne "Gaden hvor det offentlige forsvandt" fik besøg af indkøbschef Søren Poulsen til en snak om, hvad der sker når kommunen køber ind. Her fortæller han også, at kommunen arbejder på at forbedre informationen til de lokale leverandører, der gerne vil vide, hvad kommunen har i udbud.

Tag med Søren en tur på "Gaden" og se om beboerne bliver klogere på kommunens indkøbsaftaler - måske lærer du også noget nyt.

Klik her for at læse artiklen

(Artiklen blev bragt i Focus onsdag 19. marts 2014)

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.