Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

24 timer til at sikre Tonnys sejr

Ikast-Brande kan vinde landsdækkende konkurrence, som slutter i morgen til middag, hvis du hjælper med at stemme på Tonnys gode idé.

Tonny 2 NY Hjemmeside

Tonny Mikkelsen fra Jobcenteret er tæt på at slå Silkeborg Kommune i et meget tæt kapløb om førstepladsen i den landsdækkende konkurrence: Danmarks Bedste Mindste Idé. 
 
Men han har brug for din hjælp i slutspurten, da konkurrencen er hård. Klik ind på http://www.danmarksbedstemindsteide.dk/ nu, og stem på Tonny (Brugen af LinkedIn). Det tager max. 30 sekunder.
 
Du kan stemme en gang i døgnet i konkurrencen, som slutter i morgen onsdag den 14. maj. kl. 12. 
 
På forhånd mange tak for din hjælp.
 
Ekstra info og guide til afstemning:
Tonnys idé er: LinkedIn til at få ledige i kontakt med mulige arbejdsgivere. Det har været en succes til gavn for ledige.
 
Klik dig ind på hjemmesiden og rul ned til den idé, hvor der er et ansigt (Tonnys), og der står BRUGEN AF LINKEDIN. Klik dig ind og nederst under beskrivelsen af idéen, klikker du på STEM.
Det kan tage lidt tid inden linket til hjemmesiden åbner.
 
Hvis Tonny vinder får han lov til at præsentere ideen ved et arrangement i København, som Kommunernes Landsforening står bag. Ikast-Brande kan få god omtale rundt om i landet og i medierne.
 
Du kan stemme en gang i døgnet frem til konkurrencen slutter, og du kan stemme en gang i døgnet fra både din mobiltelefon, din arbejdscomputer, hjemmecomputer og din iPad/tab - det kræver bare, at den elektroniske enhed har adgang til nettet.
 
Hvis du stemmer før kl. 12 i dag tirsdag den 13. maj, kan du også nå at stemme i morgen og hjælpe Tonny og Ikast-Brande med sejren!

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.