Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Fremtidens skoler i Ikast-Brande Kommune

I løbet at det seneste år har medarbejdere i kommunens skoler og SFO'er haft travlt med at planlægge, hvordan folkeskolereformen, som er vedtaget af Folketinget, skal realiseres i Ikast-Brande Kommune.

Billede af skolebørn

Planerne og konsekvenserne af dem er nu præsenteret i forslaget "FællesSkolen - Gør en god skole bedre".
 
Forslaget er offentligt for alle, og man kan komme med kommentarer og indvendinger til forslaget frem til 7. februar 2014. Derefter bliver alle kommentarer fra både skoler, SFO, skolebestyrelser, samarbejdsparter og borgere samlet og givet videre til Ikast-Brande Byråd.
 
På byrådsmødet den 10. marts 2014 tager byrådet de endelige beslutninger om, hvordan børnenes hverdag kommer til at se ud i kommunens folkeskoler, når reformen træder i kraft 1. august 2014.
 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.