Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Vinderforslag: Sådan ser Vision Vestergade ud

Vision Vestergade er et ambitiøst projekt, som fredag den 19. december nåede en milepæl, da vinderen af totalentreprisen blev præsenteret. Se vinderforslaget her.

Vison Vestergade - Foto Præsentation Hjemmeside

Det blev konsortiet C.C contractor, Cubo Arkitekter og Rambøll, som fik totalentreprisen på projektet Vision Vestergade. Klik på linket nedenunder og se vinderforslaget. Med de fysiske rammer på plads handler det nu for alvor om at ansøge fonde om midler til at realisere planerne. Det næste års tid vil gå med at søge midler.

Vinderen blev præsenteret fredag den 19. december i Jobboxen og fik ord med på vejen af både borgmesteren, økonomidirektøren og folkene bag vinderforslaget. Cirka 50 var mødt op til fejringen.

Klik her for at se vinderforslaget 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.