Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Tonny til tops

På rådhuset i Ikast arbejder en mand. Han har fået en god idé. Faktisk er den så god, at han med din hjælp kan vinde en landsdækkende konkurrence.

Tonny 2 NY HjemmesideTonny Mikkelsen fra Jobservice kan nå til tops med din stemme inde på hjemmesiden: www.danmarksbedstemindsteidé.dk 

 

Konkurrencen hedder "Danmarks bedste mindste idé". Den handler om at hylde de folk, som er ansat i det offentlige, og som er kommet med en god idé, der har gjort hverdagen bedre for borgere, virksomheder og ansatte.

Tonny Mikkelsen hedder manden. Han er virksomhedskonsulent i Jobservice. Hans idé er: At bruge det sociale netværk LinkedIn i forbindelse med ledige og den virksomhedsrettede indsats.

Idéen fik han får tre år siden, og kommunen har haft succes med at bruge netværket på nettet. Her fortæller Tonny Mikkelsen lidt om, hvorfor det er en god idé:

"Jeg tænker meget på, at det offentligt og kommunale ikke er særligt meget med på de sociale medier. For tre år siden fik jeg den idé, at kommunen da skulle være med på LinkedIn, hvor rigtig mange virksomheder kigger efter deres næste medarbejder".

"LinkedIn er Danmarks største erhvervsrettede netværk, og så skal vi jo klæde vores ledige på til at bruge mediet".

"Med LinkedIn kan du nå ud til mange på en gang. Det handler om relationer, og hvis du skal gøre dig synlig på din faglighed, så skal du deltage i relationer og grupper og debatter via mediet. Det er styrken ved LinkedIn".

"Virksomhederne eller andre personer, som kunne være relevante for at skabe kontakt til en kommende arbejdsgiver, lægger simpelthen mærke til dig, og hvad du har at byde på".

Tonny Mikkelsen ligger lige nu i top fem. Du kan være med til at få Tonny og Ikast-Brande Kommune helt til tops i konkurrencen - og du kan faktisk stemme på idéerne en gang hver eneste dag frem til 14. maj. Du kan også nominere en anden kommunal ansat, som du synes har fået en god idé.

 

Du kan stemme og nominere inde på hjemmesiden: www.danmarksbedstemindsteidé.dk

 

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.