Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Pust mere liv i din landsby

I samarbejde med LAG Ikast-Brande har Ikast-Brande Kommune oprettet en pulje på 750.000 kr., som har til formål at skabe endnu mere liv i kommunens landdistrikter.

LAG Ikast-Brandes Logo

Foreninger, selvorganiserede grupper eller privatpersoner som har en god idé til et projekt, der understøtter formålet, kan søge ind til puljen. Der efterspørges generelt projekter, som kommer flere landsbyer eller lokalsamfund til gode.

Puljen består udelukkende af kommunale midler, hvorfor der ikke ydes tilskud til erhvervsprojekter/erhvervsvirksomhed men udelukkende almennyttige projekter.

Ansøgningsfristen er den 13. oktober 2014.

Læs mere om puljen på LAG Ikast-Brandes hjemmeside

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.