Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Virksomheder fra Ikast-Brande Kommune og omegn donerer 96 stole til Code of Care Chair

543.000 personer står i dag uden for arbejdsmarkedet på grund af psykiske, fysiske eller sociale udfordringer. Flere virksomhedsledere fra det midt- og vestjyske er derfor gået sammen om at sætte fokus på virksomhedernes sociale ansvar med projektet Code of Care Chair.

Borgmester Carsten Kissmeyer dekorerer en stol til Code of Care Chair

Den 16. og 17. september uddeler CSR Fonden CSR AWARDS 2013 i Holstebro, hvor Kofi Annan er hovedtaleren.

Ikast-Brande Kommune bakker op arrangementet og deltager i Code of Care Chair den 16. og 17. september. De to dage giver mulighed for at sætte fokus på de udfordringer som mange tusinde borgere har.

Til formålet er der indsamlet 543 stole, der skal symbolisere de 543.000 personer, heraf donerer virksomheder i Ikast-Brande Kommune og omegn 96 stole.

Stole på auktion på Lauritz.com

Efterfølgende bliver stolene dekoreret, så hver af dem fortæller en historie eller en begrundelse for, hvorfor stolen er dekoreret, som den er. Blandt kunstnerne er borgmester Carsten Kissmeyer, der selv har dekoreret en stol.

Alle stolene bliver solgt på auktion på Lauritz.com fra den 13. til 20. september, hvor pengene går til Code of Care, som anvender dem til at sætte ekstra fokus på at hjælpe virksomheder med at hjælpe borgere, der er på vej ud over kanten af arbejdsmarkedet.

Code of Care er en non profit-organisation, der med strategien "mennesket først og pengene næst" sætter fokus på at gøre op med frasorteringen af mennesker - fordi vi alle bliver rigere hver for sig, ved at vi tager os af hinanden.

Du kan læse mere om Code of Care Chair og programmet for arrangementet på www.codeofcare.dk

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.