Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Infomøde og workshop om Projekt Frivillig

Projekt Frivillig er en oplagt mulighed for jer, der gerne vil rekruttere nye unge frivillige til foreningen. Det kan være I mangler ekstra hænder til at løse opgaver, I allerede har, eller I kunne tænke jer at udvikle helt nye tilbud i foreningen?

Projekt Frivillig

Om Projekt Frivillig?

Projekt Frivillig er et landsdækkende initiativ, der introducerer unge på landets ungdomsuddannelser til frivilligt arbejde. Projektet går ultrakort ud på, at de unge laver frivilligt arbejde i en forening og efterfølgende får et frivilligbevis for deres indsats. På mødet får I mere viden om Projekt Frivillig og konkrete redskaber til at udarbejde frivilligjobs på jobdatabasen: www.projektfrivillig.dk

I ugerne efter Infomødet er der mulighed for at komme med på skolebesøg og præsentere de unge for jeres frivilligjob. Så gør jer allerede NU nogle tanker om, hvad I har brug for i foreningen, - så skal vi nok hjælpe jer videre!

Infomødet afholdes den 9. oktober kl. 17.00-19.30 på Frivilligcenter Ikast-Brande, Møllegade 15, 7430 Ikast. Der serveres en sandwich undervejs.

Program for den 9. oktober 2013

17.00  Præsentation af Projekt Frivillig v/konsulent Elin Christiansen
Ideer til Projekt Frivillig forløb
18.00 Pause og sandwich
18.30 Workshop. Idéudveksling og arbejde med eget frivilligforløb
19.20 Opsamling og tak for i dag

Tilmelding:

Tilmeldingsfrist d. 7. oktober til Mary Elisabet Holm, E-mail kontakt@frivilligcenterikast-brande.dk

Venlig hilsen

Mary Holm Frivilligcenter Ikast Brande,  Henrik Louring, fritidskonsulent Ikast-Brande Kommune og Elin Christiansen Konsulent Projekt Frivillig

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.