Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Hvad er der på spil, hvis 'Aktive borgere skal skabe det gode samfund' i Ikast-brande?

Ikast-Brande Bibliotek inviterer i efteråret til debatmøder med tre meget forskellige oplægsholdere. Med hver deres pointe bevæger de sig inden for emnet: ”Aktive borgere skaber det gode samfund”. En overskrift som byrådet i Ikast-Brande fortsat har på dagsordenen.

Billede af to hænder med to puslespilsbrikker
Biblioteket har bedt valgmenighedspræst Morten Kvist, forfatteren Lars Olsen og professor ved CBS Ole Thyssen om, at komme på besøg i kommunen med en forventning om, at de hver især, på en skarp og tilpas provokerende måde, kommer med oplæg til en god debat om de holdninger og værdier, skal kendetegne fremtidens kommune og samfund. 
 
Møderækken indledes torsdag den 26. september, hvor Morten Kvist, der er valgmenighedspræst i Herning, vil tale om hvorvidt "Et velfungerende demokrati kræver et minimum af folkelig dannelse". Debatmødet finder sted på Ikast Bibliotek Torsdag den 26. sept. kl. 19.30 - 21.30. 
 
Torsdag den 10. okt. kl. 19.30 - 21.30 er det forfatter og samfundsdebattør Lars Olsens tur. Lars indlæg hedder "Klassesamfundet 2.0 - holdninger og livsstil i forskellige socialgrupper".
 
Møderækken slutter Onsdag den 30. okt. kl. 19 - 20.45, hvor professor ved Copenhagen Business School Ole Thyssen, vil tale ud fra sin bog "Krigeren, borgeren og taberen" - om menneskets forhold til det at kæmpe for at opnå noget. 
 
Biblioteket forventer en god debat med mange deltagere og der er gratis adgang til alle tre møder.
 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.