Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Hæder til ildsjæle, ungledere og talenter

Den 2. september 2013 afholdte Kultur- og Fritidsudvalget og Folkeoplysningsudvalget i Ikast-Brande Kommune et arrangement for at hædre idrætten i kommunen

Gæster, indstillere og prisnominerede samt kommunale udvalg var samlet i loungen i Ikast-Brande Arena, hvor der var dækket fint op til 130 personer.

Aftenens program bestod af uddeling af priser samt anerkendelser til foreningslivet i Ikast-Brande Kommune, herunder ildsjæle, ungledere og talenter samt hæderspriser for personer eller hold som havde opnået særlige resultater inden for netop deres idrætsgren.
 
Aftenens program forløb således:

19.00 - 19.05 Kirsten Mørup bød velkommen og gennemgik aftenens program
19.05 - 19.20 Carsten Kissmeyer uddelte Idrættens Hæderspriser 2013
19.20 - 19.30 Kirsten Mørup uddelte prisen for Årets Talent 2013
19.30 - 19.40 Peter O. Sørensen uddelte prisen for Ungleder 2013
19.40 - 20.00 Peter O. Sørensen uddelte prisen for Årets Ildsjæl 2013
20.00 - 21.00 Spisning og musik

Prisvinderne:

I aftenens første kategori skulle der ikke findes en egentlig vinder, men indstillingen skulle ses som en anerkendelse af den/de indstilledes præstationer i den foregående sæson.

Idrættens Hæderspriser 2013:

De indstillede var Kristina Gavnholt fra Ikast FS Badminton, Tove Lauridsen fra Bording Dart Klub, Kim Christer Andersen fra Brande Sportsrideklub, Jesper Juelsgaard fra FCM Fodbold, Esben Thøsing Hviid fra Brande Atlet Klub samt FCM's Håndboldpiger.

Borgmester Carsten Kissmeyer overrakte gave og blomster til de indstillede.

Idrattens Haederspriser - CK2

Idrattens Haederspriser - CK1

Årets Talent 2013:

De indstillede var Karoline Synnestvedt fra Ikast FS Badminton, Victor Svendsen fra Ikast FS Badminton, Trine Villadsen fra Ikast FS Badminton, Andreas Wöelk fra ikast BMX Klub, Emil Søgaard fra Ikast Golf Klub og Frederik Møller fra FCM Fodbold.

Prisen som Årets Talent 2013 gik til Frederik Møller fra FCM Fodbold og blev overrakt af formanden fra Kultur- og Fritidsudvalget, Kirsten Mørup.
 
Aarets Talent 2013 - De indstillede - 460x250

Aarets Talent 2013 - Frederik Moeller - 460x250

Årets Ungleder 2013:

De indstillede var Steffen Tolstrup fra KFUM Spejderne i Ikast og Peter Høj fra Ikast FS Håndbold.

Prisen som Årets Ungleder 2013 gik til Peter Høj fra Ikast FS Håndbold og blev overrakt af formanden for Folkeoplysningsudvalget, Peter O. Sørensen. Peter Kunne desværre ikke selv være til stede for at modtage prisen, som i stedet blev overrakt til Steen V. Sørensen som er formand i Ikast FS Håndbold og som havde indstillet Peter til prisen.
   
AaretsUngleder2013Deindstillede460x250 - edited

Kultur- og Fritidsudvalget og Folkeoplysningsudvalget vil gerne takke alle fremmødte for en rigtig god aften og ønske tillykke til alle prismodtagerne og samtidig takke for alle de flotte indstillinger vi har modtaget.Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.