Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Debatmøde: Vinder eller taber?

Kom og hør om velfærdstaberen onsdag aften kl. 19 på Ikast Bibliotek.

Ole _thyssen Hjemmeside
Onsdag den 30. oktober kl. 19 er der på Ikast Bibliotek mulighed for at høre professor ved Copenhagen Business School Ole Thyssen holde et spændende, og for nogle sikkert provokerende, foredrag. Det sker med afsæt i bogen Krigeren, borgeren og taberen.Sejre og nederlag er en del af alle menneskers liv. Men der er forskel på, hvordan mennesker møder de mulige sejre og de uundgåelige nederlag. I Ole Thyssens bog Krigeren, borgeren og taberen præsenteres tre forskellige typer, der håndterer udfordringen på tre forskellige måder. Krigeren vil sejre eller dø. Borgeren overvejer, hvad der kan betale sig. Taberen trækker sig fra kampen - men synes, han har fortjent gevinsten. 
Krigeren, borgeren og taberener af både den venstreorienterede og borgerlige presse blevet meget vel modtaget og rost for sine skarpe analyser, hvilket viser om noget bogens kvaliteter som grænsesprængende samfundskritik. Debatmødet med Ole Thyssen skal ses i et samspil med de spørgsmål, der rejser sig, når vi taler om "aktivt medborgerskab". Biblioteket opfordrer alle interesserede til at møde op og være med til en spændende debat. 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.