Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Debatmøde på biblioteket om "klassesamfundet 2.0"

"Klassesamfund - det er da noget, som var engang, lidt som kakkelovnen, toilet på trappen og det sort-hvide tv". Sådan lyder en udbredt forestilling i den offentlige debat, men det er en myte – hævder samfundsdebattøren Lars Olsen.

Billede af Lars olsen

Danmark præges, ifølge Lars Olsen, stadig af markante klasseforskelle, som ikke bare handler om nogle få marginaliserede, men om brede samfundslag. Murersvenden har andre levevilkår end finansanalytikeren og professoren. De sociale klasser har også forskellige livsstile og holdninger.
 
På Ikast Bibliotek er der torsdag den 10. oktober kl. 19.30 mulighed for at høre og indgå i en debat med forfatter og samfundsdebattør Lars Olsen, der tegner et socialt Danmarksportræt og fortæller om nye og gamle brudflader i "klassesamfundet 2.0".
 
Debatmødet er knyttet til temaet "Aktive borgere skaber det gode samfund", der for tiden er på dagsordenen i Ikast-Brande Kommune.

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.