Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Det nye byråds konstitueringsaftale

Konstitueringsaftalen er indgået mellem Det Konservative Folkeparti, Dansk folkeparti, Socialdemokratiet, Fælleslisten og Venstre.

"Ikast d. 20.11.2013

Der er aftalt følgende mellem partierne:

Venstre: Borgmester, formand for Teknik og Miljøudvalget og Børne - og Undervisningudvalget. Afgiver to poster i Økonomi- og Planudvalget.

Socialdemokratiet: Formand for Sundheds- og Omsorgsudvalget, formand for Arbejdsmarkedsudvalget og formand for et Tværgående §17,4 udvalget og to medlemmer af Økonomi og Planudvalget.

Fælleslisten: Viceborgmester, formand for Erhvervs- og Kontaktudvalget og Kultur og Fritidsudvalget og to medlemmer af Økonomi- og Planudvalget.

Dansk Folkeparti: Medlem af Økonomi- og Planudvalget, formand for Børn og Ungeudvalget, plus andre poster efter nærmere aftale.

Det Konservative Folkeparti: Medlem af Økonomi- og Planudvalget og Sundheds- og Omsorgsudvalget.

 
Formandsvederlagene skal afspejle udvalgenes arbejdsomfang/ tyngde, hvilket aftales nærmere."

 

Billede Af Fremlæggelse Af Konstitueringsaftale 2

 
Billede Af Fremlæggelse Af Konstitueringsaftale 1 

Du kan læse mere om resultaterne af valget her

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.