Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Undskyld, vi roder på Rådhuset i Ikast...

Du har måske allerede oplevet, at der står stakke med flyttekasser ved indgangen til Jobcentret.

Alle medarbejdere er ved at rokere rundt på Rådhuset, og det får betydning for, hvor du som borger skal henvende dig.

Formålet med flytningen er at samle de borgerrettede aktiviteter, så du som borger kun skal henvende dig ét sted på Rådhuset.

Fra den 11. marts 2013 er alle medarbejdere på Ikast Rådhus nemlig flyttet til nye pladser. Det betyder, at du fremover kan komme til at henvende dig et andet sted, end hvor du plejer. Flytningen sker for at kunne tilbyde en bedre service over for borgerne.

Der vil fremover kun være én indgang for borgeren til Rådhuset, nemlig via hovedindgangen fra den vestlige ende. Her er der mulighed for at blive betjent i Jobcentret, Ydelseskontoret og Borgerservice.

Har du en aftale i Sygedagpengeopfølgningen eller Beskæftigelse & Integration henvender du dig fremover i Borgerservice, som kontakter den medarbejder, du har en aftale med.

Vi beklager de gener, flytningen kan give, men vi bestræber os på fortsat give en god service, når du kommer på Rådhuset.


Med venlig hilsen

Birgit Thorup
Arbejdsmarkedschef

Ikast-Brande Kommune

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.