Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Pressemeddelelse - Stor tilfredshed med Skoleområdet

Med baggrund i byrådets vedtagne ”Vision 2016” er der på skoleområdet gennemført en tilfredshedsundersøgelse som handler om forældres tilfredshed med Undervisning og fritidstilbuddet (SFO) i Ikast-Brande Kommune.

Undersøgelsen er gennemført elektronisk i forbindelse med skole-hjem-samtaler i slutningen af 2012.

Resultatet er en overvældende tilfredshed med det arbejde, der bliver lavet i skolernes undervisnings- og fritidsområde.

Områderne, der er blevet spurgt om, er blandt andet elevernes udbytte af undervisningen, skolens opgave med at udvikle børnenes kompetencer, børnenes trivsel, lærernes indsats for at engagere børnene og samarbejdet mellem skole og hjem.

I fritidstilbuddet (SFO) er der blandt andet spurgt om aktiviteternes kvalitet, personalets indsats og engagement, børnenes trivsel i SFOen samt dialogen med forældrene.

Der er på alle områder tale om tilfredshed i nærheden af 90 %, hvilket glæder formanden for Børne- og Undervisningsudvalget Evald Asp.
"I Børne- og Undervisningsudvalget er vi meget tilfredse med, at de vedtagne indsatser udføres til brugernes store tilfredshed.
Indsatserne udvikles i en tæt dialog mellem politikere, embedsmænd, skolerne og forældrene.

Der er grund til at rose ledelserne og medarbejdere for deres store engagement i samarbejdet med børnene og forældrene i en tid, hvor der tales meget om skoleområdet. Det lover godt for Ikast-Brande Kommunes arbejde med den kommende folkeskolereform" udtaler Evald Asp.

Link til analysesrapporten

Kontaktperson:
Skolechef Kim Brøbech, tlf.nr.: 99605421, email: kibro@ikast-brande.dk

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.